O nas

Inovativnost

Za podjetje, usmerjeno v prihodnost, sta inovativno razmišljanje in ravnanje osnovna stebra uspešne strategije podjetja. Inovacija se za nas začne že pri paleti izdelkov: naš obsežni portfelj ponuja številne visokokakovostne izdelke. Poleg tega redno delamo na razvoju novih izdelkov, k čemur naše stranke ne nazadnje bistveno pripomorejo s povratnimi informacijami.

V ospredju našega dela sta vedno interes in zadovoljstvo naših strank. Zaradi najsodobnejših proizvodnih linij in visoko avtomatiziranih potekov procesov vam zagotavljamo izvrsten končni rezultat z brezplačno neprekinjeno storitvijo. Za uspešno in inovativno poslovanje sodijo tako motivirani zaposleni s svežimi idejami kot tudi dolgoletno sodelovanje z dobavitelji in logističnimi partnerji med pomembne osnovne gradnike naše filozofije podjetja.

Motiviranost

Zraven produktivnosti in učinkovitosti je strast nepogrešljiv dejavnik za neprekinjen uspeh našega podjetja. Naša strast je povsem vidna v naših izdelkih. Kot vrhunski spletni specialist za tiskanje si prizadevamo uveljaviti najboljše izdelke na trgu in svojim strankam ponuditi najboljšo neprekinjeno storitev.

K temu sodita ne le uporaba visokokakovostnih materialov in nenehna optimizacija postopkov tiskanja in proizvodnje, temveč tudi nenehno širjenje našega portfelja in nadaljnji razvoj naše programske opreme. Pri tem je na prvem mestu vedno zadovoljstvo naših strank. Upoštevanje povratnih informacij strank vsakodnevno bistveno prispeva k izboljšanju našega podjetja in njegovih postopkov.

Kvaliteta

Kakovost in cenovna struktura sodita pri podjetjih med najpomembnejše dejavnike zaradi možnosti izstopanja v množici konkurentov in obstanka na trgu. Tako veliko vrednost pripisujemo zahtevam glede najvišje kakovosti po privlačnih cenah. Pri tem sodijo sem tudi obdelava visokokakovostnih materialov in najskrbnejše kontrole kakovosti, poleg tega pa tudi dolgoletna partnerstva med podjetjem in dobavitelji ter logističnimi partnerji.

Pregledni procesi in jasne strukture s ploskimi hierarhijami omogočajo najboljšo možno obdelavo naših izdelkov in našo prvovrstno storitev. Kot vrhunski portal za visokokakovostne tiskane izdelke zato svojim strankam ne ponujamo le izjemnih rezultatov, temveč poleg tega zagotavljamo zanesljivo infrastrukturo, od nabave materiala do končnega izdelka. Zadovoljstvo naših strank je za nas pri tem vedno na prvem mestu.